Se bilde i fullskjermsvisning

– Det er stort at vi har fått en sånn mulighet. Spesielt for oss som driver med elektronisk musikk, slik at en musikkgenre som har vært undergrunnsmusikk i Norge får oppmerksomhet, sier Martin Danielle (24) aka Martin Bjercke som sammen med Carl Louis (24) aka Carl Lehne utgjør duoem CLMD.

Facebook-knapp kommer her

– Kjempegøy dette, og ekstra moro at vi skal spille i vår egen bakgård. Vi er jo Snarøya-gutter begge to. Og spesielt fantastisk er det jo at det er Madonna vi skal varme opp for. Hun er jo et ikon, sier Bjercke.

Kort varsel

Og duoen har ikke visst om oppdraget for verdensstjernen lenge.

– Jeg ble ringt opp av konsertarrangør Live Nation i går, og spurt om Carl og Martin kunne være oppvarmere for Madonna. De er selvsagt også godkjent av managmentet til Madonna, skikkelig kult, sier duoens manager Martin Schilde.

Konserttrening

Og det var ikke noe problem for gutta og ta en konsert på så kort varsel.
– Nei, vi har spilt mye og har god konserttrening, sier Bjercke.

Kommentarer på Budstikka.no

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på Budstikka.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

Gå til forsiden